Ajax en AS Trencin tekenen samenwerkingsverband

Geschreven door Peter van Remmen - Uitgave: 07 december 2012 16:51 - Bron: Ajax Life

Ajax en AS Trencin werken vanaf vandaag officieel samen. Marc Overmars verbleef de afgelopen dagen in Slowakije om een samenwerkingsverband af te ronden met de club van grootaandeelhouder en oud-Ajacied Tscheu La Ling. Robert Rybnicek, algemeen directeur van Trencin, is erg blij met het getekende contract. "Dit is een historisch moment voor onze club."

Hij vervolgt: "Het is voor ons fantastisch om een samenwerking met Ajax aan te gaan. Hopelijk maakt dit van Trencin een veel interessantere club voor voetballers die zich in de kijker willen spelen," aldus het hoogst geplaatste directielid. Ajax zal direct vier spelers op proef krijgen. De middenvelders Ivan Diaz en Denis Janco en verdedigers Peter Klescik en Martin Sulek.

Andersom hopen de Slowaken ook spelers uit Amsterdam te mogen ontvangen. "Trencin is vijf jaar geleden een project gestart en Ajax is zo'n grote naam en sterke club dat wij veel van deze samenwerking kunnen leren", aldus Rybnicek. "Hopelijk wordt niet alleen Trencin, maar het Slowaakse voetbal er als geheel beter van. Net als Ajax zelf natuurlijk."  

Snel reageren

   
   
Allesweter Godenzoon
  0 0 Geplaatst op 07-12-2012 om 19:51  
Mooi gebaar!
Allesweter Godenzoon
  2 0 Geplaatst op 07-12-2012 om 19:55  
Denk dat die club alleen veel te slecht is!
r3ini3r Godenzoon
  3 0 Geplaatst op 07-12-2012 om 20:12  
Hoe zouden wij AS Trenchin kunnen helpen? We gaan toch niet onze talentvolle jongens naar slowakije sturen om ervaring op te doen??

Het is voor ons wel fijn om meer talenten ter beschikking te hebben
Sarvesh50 Godenzoon
  0 0 Geplaatst op 07-12-2012 om 23:01  

quote: r3ini3r
Hoe zouden wij AS Trenchin kunnen helpen? We gaan toch niet onze talentvolle jongens naar slowakije sturen om ervaring op te doen??

Het is voor ons wel fijn om meer talenten ter beschikking te hebbenDoormiddel van kennis overdracht van een van de beste jeugdopleidingen in europa. Talenten worden daar sterker en als ajax spelers overneemt krijgen hun ook een mooie vergoeding..
Ajaxinside.nl maakt gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren. Meer informatie vind je hier. Akkoord