El Ghazi in de belangstelling van twee clubs

Geschreven door Christiaan Stevens - Uitgave: 06 januari 2017 11:52 - Bron: Voetbal InternationalIn navolging van Nemanja Gudelj en Riechedly Bazoer vertrekt er mogelijk nog een speler uit Amsterdam. Naar verluidt staat Anwar El Ghazi in de belangstelling van twee clubs. Italiaanse media weet dat één van die clubs Lazio Roma is, waar ook Ricardo Kishna onder contract staat. Ook een andere club heeft zich volgens Voetbal International gemeld bij Ajax voor de tweevoudig international.

De vleugelaanvaller leek zich na een moeizame eerste seizoenshelft weer te willen laten zien aan Peter Bosz. El Ghazi kreeg het in oktober op de training aan de stok met de oefenmeester en werd hierop voor een maand naar Jong Ajax verbannen. Na zijn terugkeer zagen we weer een aantal glimpen van de oude El Ghazi. Nu lijkt het er toch op dat hij zijn heil bij een andere club wil gaan zoeken.

Ajax is tegen een bedrag van 9 miljoen bereid om mee te werken aan een winters vertrek van de aanvaller. Een vreemde beslissing, Bosz zit immers niet breed in zijn rechteraanvallers. Zo is Bertrand Traoré momenteel afwezig in verband met de Afrika Cup en bleef Vaclav Cerny met rugklachten achter in Amsterdam toen de selectie naar Portugal vertrok voor een trainingskamp. Achter de schermen is Overmars nog bezig met de komst van een Braziliaanse buitenspeler.  

Snel reageren

   
   
Ajaxinside.nl maakt gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren. Meer informatie vind je hier. Akkoord