Bosz krijgt akkoord voor winterse versterking

Geschreven door Christiaan Stevens - Uitgave: 06 januari 2017 14:28 - Bron: Voetbal InternationalPeter Bosz heeft deze transferperiode één duidelijk doelwit voor ogen: een vleugelaanvaller. Op het trainingskamp in Portugal sprak de oefenmeester onder andere met de voorzitter van de Raad van Commissarissen, Leo van Wijk. Vanwege het mogelijke vertrek van Anwar El Ghazi en de dunne spoeling in buitenspelers, is er hoge prioriteit bij het aantrekken van een nieuwe speler voor op de flanken.

In gesprek met Voetbal International geeft de keuzeheer aan dat het echter niet ten koste van alles moet gaan. "De markt en deze periode is zo dynamisch, het valt zo moeilijk te voorspellen. De lijstjes zijn intern bekend, alleen is het ook een feit dat het in de winter niet zo eenvoudig is om de juiste versterking vast te leggen. En we gaan voor kwaliteit, dat zal leidend zijn en blijven," aldus Bosz.

De trainer staat in goed contact met directeur spelerzaken, Marc Overmars. De oud-aanvaller is tevens eindverantwoordelijke voor het afronden van transfers. Nu Bosz ook toestemming heeft van de RvC lijkt een transfer voor de hand te liggen. Toch besluit Bosz terecht dat een speler wél daadwerkelijk direct iets moet toevoegen aan het huidige Ajax.  

Snel reageren

   
   
Ajaxinside.nl maakt gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren. Meer informatie vind je hier. Akkoord