Toptalent Lozano moet 12 miljoen kosten

Geschreven door Christiaan Stevens - Uitgave: 09 januari 2017 11:42 - Bron: FOX SportsIn de zoektocht naar een aanvallende versterking lijkt Ajax te zijn uitgekomen bij het Mexicaanse CF Pachuca. Hirving Lozano, een 21-jarige buitenspeler, staat inmiddels hoog op het lijstje van de Amsterdamse club. Vraag en aanbod liggen volgens journalist Daniel Gironès op het moment echter nog ver uit elkaar. De Mexicanen vragen 12 miljoen euro, waar Ajax bereid is om 5 miljoen minder op tafel te leggen.

Afgelopen jaar toonden Manchester United en PSV al interesse in het toptalent. Zijn club eiste toen ook een bedrag van 12 miljoen euro voor haar pupil. Het afgelopen jaar is Lozano alleen maar beter gaan presteren en wekte hiermee de interesse van enkele Europese clubs.

Dat Ajax dringend op zoek is naar een buitenspeler is geen geheim. Peter Bosz zit dun in zijn keuzes, helemaal nu Bertrand Traoré actief is op de Afrika Cup en Vaclav Cerny in de lappenmand zit met een rugblessure. Daarnaast staat Anwar El Ghazi in de belangstelling van Lazio Roma en is het nog geen uitgemaakte zaak dat hij in Amsterdam blijft.
 

Snel reageren

   
   
Ajaxinside.nl maakt gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren. Meer informatie vind je hier. Akkoord