Klaassen: 'Hij was de grote man aan het uithangen'

Geschreven door Christiaan Stevens - Uitgave: 10 maart 2017 11:31 - Bron: FOX SportsAjax verloor gisteravond met 2-1 van Kopenhagen en dus zal de schade volgende week in een uitverkochte Amsterdam ArenA gerepareerd moeten worden. De thuisploeg zal het dan moeten stellen zonder Davy Klaassen. De aanvoerder liep in de slotfase na protesteren tegen een onbenullige gele kaart op en mist zodoende de return.

In gesprek met FOX Sports laat Klaassen doorschemeren niet tevreden te zijn met het optreden van arbiter Dias. "Ik was boos. Omdat hij de goal afgekeurde, maar ook omdat ik geel kreeg. Ik zei: "what happend?". Toen werd hij boos en dreigde mij eruit te sturen", moppert Klaassen. "Hij was de hele tijd de grote man aan het uithangen, tegen ons allemaal."

Ook over de uitslag kan de middenvelder maar moeilijk tevreden zijn. In de tweede heeft leek Ajax het initiatief te hebben en was het wachten op de 1-2. Prompt viel aan de andere kant echter een Deense treffer. "Dan moet je weer aan de bak en dat deden we ook vond ik", vervolgt Klaassen. "We kregen een paar goede mogelijkheden en ik kreeg ook nog een goede kans." Genoeg voor de overwinning was het niet en dus zal er volgende week minimaal één keer gescoord moeten worden.

 

Snel reageren

   
   
benikweer Godenzoon
  0 0 Geplaatst op 10-03-2017 om 14:36  
Weet je elke keer een excuus zoeken voor het slechte voetbal van je zelf en team. als je er voor gaat en gaat knallen zoals barca dat deed dan had je nu niet over de scheids lopen zeiken. dan kom je ook niet in deze positie en tegen een gele kaart op loopt. ba ba elke keer is het een ander zijn schuld.
Ajaxinside.nl maakt gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren. Meer informatie vind je hier. Akkoord