Marcel Keizer

Aangeslagen Keizer en Veltman reageren op loting

Ajax werd vrijdagmiddag gekoppeld aan OGC Nice in de derde voorronde Champions League. Hoewel de Amsterdammers met hun hoofd vooral bij Abdelhak Nouri zijn, gaat het leven ernaast gewoon door.  “Nice was de sterkste ploeg die we konden loten”, stelt Marcel Keizer op de clubsite van Ajax. “Tegelijkertijd denk ik: waar hebben we het eigenlijk over op dit moment. Maar ook het voetbal gaat verder. We gaan nu Nice analyseren en bekijken hoe we daar het beste tegen kunnen spelen.”

Ook Joël Veltman schat Nice hoog in. “Nice is een vrij sterke ploeg, zeker vorig seizoen hebben ze het goed gedaan. Iedereen kent Nice natuurlijk van Mario Balotelli, maar niet alleen door Balotelli zijn ze volgens mij derde geworden.” De nieuwe aanvoerder van Ajax reageert ook op de situatie van Nouri. “Je ziet grote verslagenheid binnen de groep en iedereen is erg verdrietig. Dat zoiets zo’n mooie jongen kan gebeuren is vreselijk. We moeten elkaar helpen en elkaar troosten, er voor elkaar zijn. De familie steun geven, dat is het enige wat we kunnen doen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.