Abdelhak Nouri: ‘Ik doe gewoon mijn best’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 oktober 2016 20:39 – Bron: FOX Sports

Abdelhak Nouri was één van de smaakmakers bij Ajax in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys. De aanvallende middenvelder gaf drie assists en toonde zich over de gehele wedstrijd een ware spelmaker. “Ik doe gewoon mijn best”, reageert Appie nuchter na afloop in gesprek met FOX Sports. “Ik heb mezelf beloond door bij goals en het spel betrokken te zijn, daarover ben ik tevreden.”

Nouri liet een ontspannen indruk achter. “Toen ik van huis wegging, was ik wel een beetje gespannen. Maar zodra ik het veld opkom, heb ik geen angst meer. Dat heb ik in het verleden wel gehad, maar dan speel je net geen goede ballen en speel je jezelf uit de wedstrijd. Ik moest gewoon knallen, dat heb ik proberen te doen en dat is wel goed gelukt”, aldus de 19-jarige Ajacied die genoot van de ambiance bij Kozakken Boys. “De supporters bleven achter ze staan. Ik vind het een mooie club.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.