Abdelhak Nouri: ‘Speciaal om de week zo af te sluiten’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 10 januari 2016 08:17 – Bron: Ajax TV

1441714904

Abdelhak Nouri speelde in het verleden al wel eens oefenwedstrijden tussen het seizoen door mee, maar maakte nu naar eigen zeggen zijn eerste officieuze debuut. “Het is best wel een speciaal en mooi moment dat je zo’n week zo mag afsluiten, ook nog met een overwinning”, aldus de middenvelder in gesprek met Ajax TV. “De trainer vindt dat ik het goed heb gedaan. Hij is een trainer die je beloond en hij heeft me een kans gegeven. Dat is mooi.”

Nouri kwam een klein kwartier voor tijd binnen de lijnen. “Het was wel een oké invalbeurt. Het is goed verlopen en heb goede dingen kunnen laten. Zowel met als zonder bal. Ik kreeg ook de complimenten van mijn teamgenoten.” De 18-jarige Ajacied wil op deze voet doorgaan. “Ik moet gewoon tijd krijgen, geduld hebben en stappen blijven maken. Ik hoop de tweede seizoenshelft nog grotere stappen te maken door vaker bij het eerste elftal te zijn en mijn debuut te maken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.