Geschreven door Jeroen Geuijen – Uitgave: 02 december 2010 10:14 – Bron: De Telegraaf

Naast Jan Vertonghen ziet AC Milan ook in Gregory van der Wiel een speler die de selectie van de Italianen kan versterken. Dat heeft algemeen manager Ariedo Braida bevestigd. De koploper in de Serie A wil nog wachten met een bod uitbrengen op het Ajax-duo.

“We volgen Van der Wiel al maanden en bekijken tevens Vertonghen”, zegt Braida vandaag in De Telegraaf. “We zijn er inmiddels ook van overtuigd dat het goede spelers zijn.” Voorlopig ligt de prioriteit van AC Milan op een aanvallende versterking, omdat Filippo Inzaghi en Alexandre Pato te maken hebben met langdurig blessureleed.

De verdedigers van de Amsterdammers kunnen op zijn vroegst in de zomer meer van AC Milan horen. “Ze nu laten tekenen is geen optie. Voornamelijk omdat we op dit moment op zoek zijn naar een spits.” Zowel Belgisch international Vertonghen en Oranje-international Van der Wiel hebben nog een contract tot de zomer van 2013 in Amsterdam.
 

Ruilen tegen Oguchi Onyewu en Clarence Seedorf.

Dat houdt in dat Vertonghen oorspronkelijk als verdedigende middenvelder opgevangen kan worden door Seedorf en Blind die Van der Wiel opvolgt en Onyewu voor in de centrale verdediging.

Hoe dan ook, Seedorf zal terugkeren.. Het liefst als speler natuurlijk, hij heet het beloofd en dan duurt het wel lang, beloofd is beloofd.
 
[Bewerkt door Daniel op 02-12-2010 om 10:47]

quote: Greg020
Ik zie bankenvullers

Zeker niet die lui in Milaan zijn hoog bejaard.
En ik vind het zeker niet vreemd dat ze voor Vertonghen komen die man doet het prima hier alleen, ik zie hem niet in een AC Milan shirt eerder in een Arsenal shirt.

Maar zo slecht zal het niet zijn als AC over een paar jaar met deze def speelt:

VdWiel – Papasthadopoulos Vertonghen – Jankulovski

Alleen ik zie het niet gebeuren
 
[Bewerkt door Mathijs op 02-12-2010 om 23:15]

Reageren op dit bericht