AD: transfer van De Ligt naar Juventus voor negentig procent rond

De overgang van Matthijs de Ligt naar Juventus is volgens het Algemeen Dagblad voor negentig procent rond. De Ajacied kan naar verluidt 14 miljoen euro verdienen bij de Turijnse club.

Paris Saint-Germain was de enige overgebleven concurrent voor de Ajax-aanvoerder, maar het wordt dus Juventus. Het spelen met Cristiano Ronaldo zou voor de international ook een grote reden zijn voor een vertrek naar de Italiaans kampioen. “Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola denkt dat zijn protégé er goed aan doet om dagelijks te trainen met de Portugese wereldster, die er een geweldig trainingsethos op nahoudt”, meldt de krant verder.

De Ligt zou op Ronaldo na het meeste gaan verdienen in de Serie A. Frenkie de Jong, die deze zomer naar Barcelona verkaste, verdient drie keer minder dan zijn vriend. Dat de onderhandelingen gingen tussen zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en Juventus-directeur Pavel Nedved, een grote vriend van de Italiaanse/Nederlandse zaakwaarnemer, was ook een grote factor waarom de Juventus-transfer een grotere kans van slagen had.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.