Ajax Logo

AEGON en Ajax langer met elkaar door

AEGON en Ajax hebben de onderlinge samenwerking verlengd. Het contract zou aflopen, maar de verzekeraar blijft in ieder geval nog twee jaar aan de club verbonden als Official Supplier. “Persoonlijk heb ik al jaren een bijzondere band met Aegon en als club zijn we zeer blij dat onze voormalige hoofdsponsor nog altijd aan ons verbonden is en blijft”, aldus Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax op de clubsite.

Ook door AEGON wordt positief gereageerd op de vernieuwde verbintenis. “Ajax is al jaren met onze organisatie verbonden”, aldus Maarten Edixhoven, bestuursvoorzitter van Aegon Nederland. “Hoewel we natuurlijk een stapje terug hebben gedaan en al een paar jaar geen hoofdsponsor meer zijn, blijven wij Ajax een warm hart toedragen. We zijn blij dat we op deze manier betrokken blijven bij Ajax van nu en de toekomst.”

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.