Sánchez definitief niet in wedstrijdselectie

Het lijkt erop dat Davinson Sanchez donderdagavond toch niet bij de selectie zit voor het Europa League-duel met Rosenborg.

Volgens De Telegraaf was de 21-jarige Colombiaan donderdagmiddag afwezig in Hilton Hotel in Amsterdam, waar de Ajax-selectie verzamelt in de aanloop naar het duel de Noren. Tottenham Hotspur, waarmee de stopper naar verluidt al een persoonlijk akkoord heeft bereikt over een vijfjarig contract, zou het hoofd van Sánchez zo op hol hebben gebracht dat hij donderdagavond zo goed als zeker niet op de bank zit tijdens het Europese duel.

De Amsterdammers zijn inmiddels door De Telegraaf om een reactie gevraagd, maar willen niet reageren op de geruchten. Tottenham en Ajax zouden inmiddels al geruime tijd aan de onderhandelingstafel zitten, maar moeten elkaar nog wel vinden in een transfersom. Ajax wil vijftig miljoen euro zien, terwijl the Spurs vooralsnog niet verder willen gaan dan veertig miljoen. Real Madrid wil zich naar verluidt ook in de strijd mengen met een bod van 45 miljoen.

Update 17 augustus 17:50: Sánchez definitief niet in wedstrijdselectie

Ajax moet het donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg BK definitief doen zonder Davinson Sánchez, zo meldt FOX Sports.

Volgens Ajax Life is Sánchez al de hele middag in een bar van een hotel nabij de Johan Cruijff ArenA te vinden. Daar zou hij druk in gesprek zijn, maar verdere details ontbreken.

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student