Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 november 2009 10:06 – Bron: Telesport

Marko Pantelic is sinds enkele weken door Martin Jol verkozen boven Darío Cvitanich als eerste spits. De Serviër is echter nog weinig gelukkig in zijn acties en het Ajax-publiek floot hem uit bij foute handelingen. Gregory van der Wiel snapt het niet. “Dat Marko Pantelic bij elke verkeerde bal wordt uitgefloten, is tekenend voor het Ajax-publiek. Hij verzorgt drie assists”, gaat Van der Wiel verder. “Wat moet hij nog meer doen? Ik vind dit echt rot voor hem.”

Ook Urby Emanuelson voelt met Pantelic mee. “De kritische houding van de fans moet moeilijk zijn voor zo’n jongen”, zegt de linkspoot. “Natuurlijk zie ik ook dat hij wel eens onnodig balverlies lijdt, maar als aanspeelpunt, is Marko echt heel belangrijk voor ons. Én hij is een harde werker. Laten we niet vergeten dat hij maanden geen wedstrijd speelde, voordat hij hier kwam. Hij wordt elke dag beter.”  

`Dat Pantelic wordt uitgefloten, is tekenend voor het Ajax-publiek´

Wtf denkt van der Wiel aan het doen is?? de sfeer is de afgelopen jaren sterk verbeterd, en dan komt hij met zo´n sneer naar ons toe

Pantelic heeft het gedeeltelijk ook aan zichzelf te danken omdat hij vanaf de eerste dag doet alsof hij de grote wereldster is. Maar goed, ik hoop dat het nog wat wordt met hem, zijn spel wordt idd al wat beter.

Reageren op dit bericht