Kasper Dolberg

Ajacieden in voorselecties WK 2018

Het WK 2018 in Rusland gaat over ongeveer een maand van start. Hoewel het Nederlands Elftal niet aanwezig is, zullen toch meerdere Ajacieden naar het WK afreizen. Langzaamaan druppelen de voorselecties binnen en wordt duidelijk welke Ajacieden aanspraak maken om mee af te reizen naar het wereldkampioenschap.

De voorselectie van Denemarken bestaat uit 35 spelers en moet nog worden teruggebracht tot 23 spelers. Daarin treffen we Lasse Schöne en Kasper Dolberg. Daarnaast maken ook oud-Ajacieden Nicolai Boilesen, Viktor Fischer, Christian Eriksen en Michael Krohn-Dehli nog kans op de definitieve selectie.

Verder was er ook goed nieuws voor Nicolás Tagliafico. De linksback is door Jorge Sampaoli opgenomen in de 35-koppige voorselectie van Argentinië. De laatste interland was de Ajacied ook van de partij. Tot slot zijn Hakim Ziyech en kersverse Ajacied Zakaria Labyad ook opgenomen in de voorselectie van Marokko die eveneens terug moet worden gebracht van 35 naar 23 spelers.

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.