De Toekomst

Ajacieden krijgen een maand vakantie

De Ajax-spelers kunnen vanaf 15 mei genieten van een kleine maand vakantie. Dat meldt de club op haar officiële website. De selectie werkt gefaseerd toe naar het nieuwe seizoen en doet dat in drie blokken. Het eerste blok zit er bijna op en dan worden de spelers op 11 juni pas weer op de club verwacht. 

Hoewel de selectie geen wedstrijden kon spelen en ook lang niet mocht trainen op de club, werden er thuis wel intensieve trainingsprogramma’s afgewerkt. Daar hoeven de spelers de komende maand dus minder rekening mee te houden. Het tweede blok loopt van 11 juni tot 13 juli en het derde blok van 1 t/m 31 augustus.

Gezien de omstandigheden wegens het coronavirus is het voor clubs niet mogelijk om oefenwedstrijden te spelen in aanloop naar het nieuwe seizoen en dat vergt een andere voorbereiding dan normaal. Wedstrijden mogen pas weer vanaf 1 september worden gespeeld. Het is vooralsnog onduidelijk of de KNVB daar ruimte voor maakt op de agenda.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.