Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 25 oktober 2010 01:36 – Bron: Voetbal Zone

Vurnon Anita kreeg tegen Excelsior een rode kaart nadat hij een overtreding zou hebben gemaakt op Guyon Fernandez. De linksback van Ajax speelde echter correct de bal en kreeg tot ieders verbazing een rode kaart. “Ik raakte met mijn binnenkant de bal. Het is zeker geen rood,” aldus Anita. “Ik speelde de bal te ver voor me uit. Ik was verbaasd en had totaal niet de intentie om de man te raken. Je ziet in de beelden ook dat het op de bal was.”

Ook Demy de Zeeuw sprak over een ‘rare’ beslissing van scheidsrechter Jan Wegereef. “Ik denk dat we niet heel slecht begonnen, we kregen een paar grote kansen”, vertelt de middenvelder. “Dan maakt de scheidrechter een rare beslissing. Dat beïnvloedt de hele wedstrijd. Daarvoor was er niets aan de hand, ze hebben geen kans gehad. Als die scheidsrechter ons met een man minder laat spelen krijg je twee goals, die trouwens ook met tien man niet mogen vallen, tegen.”

Martin Jol snapte ook helemaal niets van het voorval. “Als je het mij vraagt, wordt die prent geseponeerd”, zei Jol. “Het was een perfecte tackle. Ik ben benieuwd wat de scheidsrechter zegt als hij de beelden terugziet.”

Wegereef zelf weigerde natuurlijk op het voorval én het commentaar van Jol te reageren. Want ze zullen hun fouten eens inzien in Zeist…  

en wat doen ze met die onterecht gele kaarten.
en hun schopte enoh maar na en krijgen NIETS.
en die HANDS bal en dat bij vertonhgen,
kun je daar niet voor fluiten???????
en dan geen commetaar geven klootzak???
waarom, moet wel uitleg geven en ajax kampioen probeert te ontnemen.
en dan niets zeggen , is elke keer met die vent grijp toch is in knvb???.
eerst de beste scheids dick jol of zoiets eruit gooien en die klootzakken maar laten fluiten???
 
[Bewerkt door manders25 op 25-10-2010 om 20:20]
Reageren op dit bericht