Ajacieden spelen met Oranje gelijk tegen Ecuador

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 mei 2014 13:53 – Bron: Ajaxinside.nl

Het Nederlands Elftal heeft haar eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het WK in Brazilië achter de rug. In de Amsterdam werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Ecuador, een land die ook zal komen op het wereldkampioenschap. De Ajacieden Jasper Cillessen, Joël Veltman en Daley Blind speelden de hele wedstrijd mee.

1394526542

Oranje kwam al binnen tien minuten spelen op achterstand. Daryl Janmaat en Veltman communiceerden niet goed, waarna Montero alleen voor Cillessen kon worden gezet en maakte de 0-1. Vanaf dat moment zijn de Zuid-Amerikanen bijna niet meer gevaarlijk geweest. Nederland was de betere ploeg en kwam dankzij een prachtgoal van Robin van Persie op gelijke hoogte, maar daar bleef het bij.

Oranje zal dinsdag afreizen naar Portugal voor een laatste trainingskamp. Dan zullen ook Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Nigel de Jong zich melden. Het viertal kwam dit weekend nog in actie in verband met clubverplichtingen. Uiterlijk 2 juni moet Louis van Gaal bekend maken met welke 23 spelers hij zal gaan afreizen naar Brazilië.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.