Ajax aast op Pools international

1465890978

Ajax heeft interesse om Bartosz Kapustka in te lijven. Dat schrijft het Poolse Sport.pl. Hij komt momenteel uit voor Cracovia Krakow. Kapustka is een 19-jarige buitenspeler die bij voorkeur op de linkerflank speelt. Op dit moment is hij met het Poolse nationale elftal actief op EK in Frankrijk, waar hij samen met Ajacied Arek Milik speelt. Door het vertrek van Viktor Fischer is er een plek vrijgekomen op de linkerflank.

De zaakwaarnemer van Kapustka wil echter niet over een transfer praten. “Bartosz is nu volledig gefocust op de wedstrijden tegen Duitsland en Noord-Ierland voor het Europees Kampioenschap”, aldus Bartłomiej Bolek in het Poolse medium. “Dit is niet de beste tijd om te reageren op speculaties.” Naast Ajax zou ook Borussia Dortmund achter de handtekening van Kapustka aanzitten. Hij heeft nog een contract tot medio 2018.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.