Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 november 2010 15:17 – Bron: Ajax.nl

Luis Suárez zal de komende zeven wedstrijden, die Ajax speelt in de competitie of KNVB Beker, vanaf de tribune moeten bekijken. Ajax is woensdagmiddag akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB voor zeven wedstrijden schorsing, naar aanleiding van het ‘bijt-incident’ tegenover Otman Bakkal.

Door de schorsing mist de Uruguayaanse vedette de competitiewedstrijden tegen VVV Venlo (uit), NEC (thuis), Vitesse (uit), Feyenoord (thuis), FC Utrecht (uit) en NAC Breda (uit). Daarnaast geldt de schorsing ook voor het KNVB Bekerduel tegen AZ op 23 december. Tegen AC Milan, op 8 december, is hij wel inzetbaar. De eerstvolgende competitiewedstrijd waarin Suárez kan worden opgesteld, is op 4 februari tegen de Graafschap.  

belachelijk, een AJAX shirt wordt weer als voorbeeld gesteld.
wekelijks gebeuren er dingen op het veld die dramatisch zijn voor het nederlandse voetbal, scheidsrechter zijn wisselvallig en de tegenstanders mogen gewoon meer, de kaarten vallen aan AJAX kant.
KNVB(nsb)leid eens een behoorlijke scheidsrechter op…laat het eens onpartijdigheid zien en bestraf ook eens een falende scheidsrechter zwaarder, ik heb in de laatste maanden niet alleen falende spelers gezien maar meer scheidsrechters en grensrechters.KNVB laat het koninglijke eens eer aan doen.
Reageren op dit bericht