Ajax akkoord met Lazio, Raiola onderhandelt

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 19 juli 2015 19:50 – Bron: Voetbal International

Ajax heeft volgens Voetbal International een akkoord bereikt met Lazio Roma over de transfersom van Ricardo Kishna. Als de aanvaller ook persoonlijk een akkoord bereikt met de Romeinen, ontvangen de Amsterdammers zo’n drie miljoen euro voor Kishna. Mino Riaola is momenteel in Brussel in onderhandeling met een delegatie van Lazio om de details van het contract te bespreken. In Italië ligt een vier-jarig contract klaar voor de Hagenees.

Kishna speelde sinds 2010 in de jeugdopleiding van Ajax en brak begin 2014 door in het eerste elftal. Hij debuteerde tegen Red Bull Salzburg en maakte in het weekend erop zijn eerste minuten in de Eredivisie. Dit bekroonde hij met een wonderschoon doelpunt en een nieuwe sensatie leek geboren. Het boterde echter vaak niet tussen Frank de Boer en het talent. Tot op heden speelde Kishna 47 officiële duels voor Ajax, scoorde 7 goals en gaf 13 assists. Zijn contract loopt nog tot medio 2016 met een optie tot 2017.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.