Ajax begint nieuw seizoen op Het Kasteel

1385635023

Ajax zal de Eredivisie komend seizoen aftrappen tegen Sparta Rotterdam. De Amsterdammers spelen volgens het conceptprogramma van de KNVB op zondag 7 augustus op Het Kasteel. Het eerste thuisduel vindt een week later plaats op zaterdagavond. Dan is Roda JC de tegenstander in de Amsterdam ArenA. De eerste echte topper vindt op zondag 23 oktober plaats. Dan wordt De Klassieker tegen Feyenoord gespeeld in De Kuip.

De KNVB heeft verder rekening gehouden met Europese programma van Ajax en interlandverplichtingen. Zo worden er geen topduels om deze periode heen gepland. Op zondag 18 december kan Ajax thuis tegen PSV een flinke klap uitdelen, want na deze wedstrijd begint de winterstop. Op zondag 15 januari vervolgt Ajax de competitie op bezoek bij PEC Zwolle. Ajax – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 2 april en het laatste competitieduel vindt plaats op 14 mei bij Willem II.

Bekijk hier het volledige conceptprogramma

Data kunnen nog wijzigen. Speeltijden zijn nog onbekend.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.