‘Ajax bereikt akkoord met Bosz’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 18 mei 2016 13:40 – Bron: YnetSport

1463039367

Het heeft er alle schijn van dat Peter Bosz de nieuwe trainer van Ajax wordt. Ajax heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar volgens de Israëlische krant YnetSport maakt de Nederlander aankomende zomer de overstap naar Amsterdam. De krant meldt dat er een driejarig contract klaar ligt in de hoofdstad en dat er een half miljoen euro overgemaakt moet worden naar Maccabi Tel Aviv.

Begin deze week werd er nog gemeld dat Ajax zou wachten met onderhandelen tot de competitie en beker in Israël voorbij zouden zijn. De 52-jarige coach wil zelf nog niet bevestigen dat hij zijn contract bij Maccabi niet uit gaat dienen. Martin Bain, algemeen directeur van de Israëlische ploeg, loop echter al wel op de zaken vooruit. “Bosz zal niet rusten tot de laatste wedstrijd van het seizoen, maar men komt en men gaat.”

Bosz maakte afgelopen winter pas de overstap naar Maccabi. Hiervoor stond hij aan het roer bij AGOVV, De Graafschap, Heracles Almelo en Vitesse. Daarnaast was hij tussen 2006 en 2009 technisch manager bij Feyenoord. Als speler beleefde hij zijn beste periode ook in het shirt van de club uit Rotterdam-Zuid.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.