Ajax bereikt akkoord met Club America en Edson Alvarez

Edson Alvarez tekent binnenkort zijn contract bij Ajax. De Amsterdammers maken officieel melding dat alles rond is, onder voorbehoud van ‘medische keuring en de vervulling van een aantal overige voorwaarden’. Club America heeft inmiddels ook afscheid genomen van de multifunctionele verdediger die een contract zal tekenen tot medio 2024.

Alvarez is trots op de stap naar Ajax en het pad dat hij heeft moeten bewandelen om deze transfer af te dwingen. “Ik ben nog steeds het kind dat met de trein naar de training kwam, hongerig om succesvol te worden. In de afgelopen drie jaar is er heel veel gebeurd”, zegt de Mexicaans international. “Ik ben volwassener geworden, maar wil verder groeien en kunnen genieten. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit mag meemaken, ik ben gevleid door de keuze van Ajax in mij.”

Bij Ajax zal de centrumverdediger, die ook als rechtsback uit de voeten kan, vooral de concurrentie moeten aangaan met Lisandro Magallan, Perr Schuurs en Kik Pieri om de plek van Matthijs de Ligt in te nemen die inmiddels is vertrokken naar Juventus.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.