Ajax bereikt akkoord met Nice over Farioli

Niets staat een overstap van Francesco Farioli naar Ajax nog in de weg. Nadat de Amsterdammers eerder al op hoofdlijnen akkoord waren met de oefenmeester zelf, heeft de clubleiding nu ook een akkoord bereikt met OGC Nice over het afkopen van zijn doorlopende contract. Naar verluidt zal Ajax 1,25 miljoen euro overmaken naar de Fransen waarmee de laatste horde lijkt te zijn genomen. Er ligt in Amsterdam een contract voor drie jaar klaar.

Farioli mag twee assistenten meenemen, namelijk Daniele Cavalletto en Felipe Sanchez Mateos. Verder zal ook Dave Vos (nu nog Jong Ajax) deel gaan uitmaken van de technische staf. De Italiaanse hoofdtrainer stond eerder aan het roer van het Turkse Karagümrük en Alanyaspor. Nu alles mondeling akkoord is bevonden, lijkt het erop dat Farioli nog deze week officieel zal worden gepresenteerd door Ajax als opvolger van John van ’t Schip.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.