Ajax bereikt overeenstemming met Sánchez

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 19 juni 2016 11:46 – Bron: De Telegraaf

1466346949

In navolging van Mateo Cassierra heeft Ajax een tweede Colombiaan aangetrokken. Davinson Sánchez komt volgens De Telegraaf voor vijf miljoen euro over van Atlético Nacional. De verdediger tekent, mits de keuring op maandag goed verloopt, een contract voor vijf seizoenen in Amsterdam.

Onlangs werd al bekend dat Sánchez een verblijf in Amsterdam de voorkeur gaf boven een plaats in de selectie van FC Barcelona B. Ook Ajax wilde graag zaken doen, maar de RvC stelde eerst dat Mike van der Hoorn of Ricardo van Rhijn verkocht moest worden. FC Basel leek daarna Sánchez’ nieuwe werkgever te worden, waarna Ajax alsnog snel heeft toegeslagen.

In de voor- en achterhoede is er versterking gehaald. Ajax gaat nu werk maken van een geroutineerde spits en een buitenspeler. Van Rhijn, Van der Hoorn, Serero en ook Arek Milik staan vooralsnog op de nominatie om te vertrekken uit de hoofdstad.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.