Ajax bezig met opvolging Milik, Traoré weer in beeld

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 28 juli 2016 09:07 – Bron: De Telegraaf

1451309499

Arek Milik vertrekt vermoedelijk deze week bij Ajax. De Pool zal voor een slordige 35 miljoen euro de overstap maken naar Napoli. De Amsterdammers zitten intussen niet stil en zijn al bezig met zijn opvolging. “Elke club bereidt zich voor op dingen die in de transferwindow kunnen gebeuren. Zo’n lijstje is er dus bij Ajax ook”, zegt Peter Bosz in De Telegraaf. “Neem van mij aan dat wij al een tijd van de belangstelling voor Milik weten. De opvolging is alleen nog niet concreet.”

Het dagblad weet echter te melden dat Ajax in Bertrand Traoré de ideale vervanger van Milik ziet. De talentvolle spits van Chelsea speelde al onder Bosz in zijn periode bij Vitesse. De Londense club wil hem voorlopig echter niet laten gaan, hij mag in de voorbereiding vechten voor zijn kans onder de nieuwe trainer Antonio Conte. Naast Traoré zou Ajax nog een aantal namen op het lijstje hebben staan, waaronder die van Sebastien Haller (FC Utrecht). Echter willen de Amsterdammers niet de gevraagde tien miljoen euro neerleggen voor de Fransman.  

Als Milik voor 35M verkocht wordt, dan heb je 25M* WINST !!
Nee, dan kun je echt geen 10M uitgeven voor Haller of een ander goede vervanger Wacko

*( 35M – 7M voor zijn oude club (20% doorverkoop claussule) -3M aanschafprijs )

Bertrand Traoré… Niets orriginelers ?? 20 goals uit 51 is ook niet geweldig!
Milik heeft er bij Ajax 32 uit 52
 
[Bewerkt door erikv78 op 28-07-2016 om 10:42]

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.