Ajax boekt oefenzege op NEC dankzij Boer

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 06 oktober 2016 15:16 – Bron: Ajax.nl

1475759778

Ajax heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen NEC winnend afgesloten. Met een mix van spelers uit Ajax A1, Jong Ajax en het eerste elftal werd er met 2-1 gewonnen van de Nijmegenaren. Het waren de talenten Noussair Mazraoui en Adham El Idrissi die de doelpunten maakten voor de Amsterdammers. Jay-Roy Grot redde de eer voor NEC.

Diederik Boer, die de hele wedstrijd onder de lat stond, was de held van middag door twee keer een strafschop te keren. Al voor rust had Ajax een comfortabele 2-0 voorsprong in handen, maar in de tweede helft werd NEC gevaarlijker. Grot maakte de aansluitingstreffer, waarna Rahyi en Mayi beiden een penalty misten. Vlak voor het eind van de wedstrijd kopte Sturing ook nog eens op de paal, maar het bleef bij 2-1.

Opstelling Ajax:
Boer, Lartey-Sanniez, Westermann, Viergever (46. Bergsma), Dijks, Eiting, Antonucci (60. Boultam), Mazraoui, Bay, El Idrissi, Younes  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.