Ajax boekt ruime oefenzege op Willem II

De interlandperiode is van start en dus heeft Ajax weer een besloten oefenduel gespeeld. Tegen Willem II waren de niet-internationals van Ajax met maar liefst 6-1 te sterk voor de Tilburgers. Bij de Amsterdammers kwamen onder meer Siem de Jong, Klaas Jan Huntelaar, Hassane Bandé, Carel Eiting en Kik Pierie in actie.

In de 18e minuut werd de score geopend door Siem de Jong die de bal kon intikken uit een rebound van een corner. Nog binnen het half uur verdubbelde Zakaria Labyad de voorsprong. In de tweede helft kwam Willem II terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van Paul Gladon.

Ajax wist na de tegengoal echter weer snel toe te slaan. Ditmaal was het Bandé die scoorde en daarmee de 3-1 wist te maken. Ajax liep daarna snel verder uit dankzij wederom twee doelpunten van De Jong en de eindstand werd bepaald door Damjan Dostanic die de 6-1 maakte.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.