quote: daanajax
Gewoon de vraagprijs bieden
volgens mij geld genoeg

Wat een onzin. Als je miljonair hebt, ga je toch ook geen 2 euro voor een brood van 1 euro betalen. Of 4 ton betalen voor een huis van 3 ton.

Heerenveen heeft met deze uitspraak hun eigen onderhandelingspositie verzwakt. Zij hebben nu gezegd dat ze hem willen verkopen en zolang Ajax de enige is die een bod doet is dat de prijs die ze voor hem kunnen krijgen. Als er een club over Ajax heen gaat bieden moet Ajax gewoon het bod verhogen naar dat van de concurrent (Narsingh wil toch het liefst naar Ajax en zal daar dan voor kiezen).

Misschien hoeft Ajax het bod niet eens te verhogen. Zolang Narsingh alleen naar Ajax zou willen, dan kan Heerenveen maar 2 dingen doen. Het bod van Ajax accepteren of hem nog een jaar in Heerenveen houden en transfervrij weg laten lopen.

In principe zit Ajax met vd Wiel en Vertonghen in hetzelfde schuitje. Al zouden Madrid, Chelsea of Man City 30 miljoen voor Vertonghen bieden, als Vertonghen zelf nergens anders heen wil als Tottenham, dan moet Ajax het bod van de Spurs accepteren of hem nog een jaar bij Ajax houden.

Reageren op dit bericht