Ajax bood nog niet op Maher

Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 17 juni 2013 14:15 – Bron: Ajax Showtime

Ajax heeft nog geen officieel bod uitgebracht op Adam Maher. Zondag kwam naar buiten dat de Amsterdammers al maanden een mondeling akkoord hebben met de 19-jarige middenvelder, maar dan zou de Amsterdamse club het nog wel eens moeten worden met de transfervoorwaarden van Mahers huidige club, AZ. Volgens de Alkmaarders heeft Ajax nog niets van zich laten horen.

Mogelijk brengt de regerend landskampioen pas een bod uit wanneer Christian Eriksen of Siem de Jong verkocht is. “Het kan zo zijn dat Ajax contact heeft gehad met de zaakwaarnemer van Maher (Sigi Lens red.)”, reageerde persvoorlichter Daan Ruiter van AZ maandag tegenover Ajax Showtime. “Daar hebben wij geen zicht op”.

Van een bod van Ajax is momenteel in ieder geval nog geen sprake, beweert de Alkmaarse vereniging. “Ik heb zojuist contact gehad met onze technisch directeur Earnest Stewart en hij zei dat er nog geen bod binnen is op Maher. Van geen enkele club”, aldus Ruiter.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.