Krankzinnige geruchten laten wij meestal voorbij gaan, maar deze willen wij jullie toch niet onthouden: Ajax zou komende zomer een poging willen wagen om Luis Suárez terug te halen naar Amsterdam. Volgens het Spaanse Don Balon heeft Suárez het niet meer naar zijn zin bij de Catalanen en zou zijn goede vriend Lionel Messi hebben verteld dat Ajax hem een groot contract wil aanbieden.

De Uruguayaan, die in januari de leeftijd van 31 jaar bereikt, wordt in Spanje bekritiseerd. Hij scoort bij lange na niet zoveel als de afgelopen twee seizoenen. Het gerucht is interessant te noemen omdat Suárez meermaals heeft aangegeven zijn carrière bij Ajax te willen afsluiten. Begin 2017 liet hij tegenover RTL Boulevard nog weten: “Als ik terugkom bij Ajax wil ik het team echt helpen. Dan moet je niet 35 of 36 zijn.”

Intussen zou Messi er echter alles aan willen doen om Suárez voor de club te behouden. De beide aanvallers zijn uitstekende vrienden geworden en gaan zelfs met beide gezinnen samen op vakantie. Vooralsnog richt Suárez zich gewoon op Barcelona, waarmee hij nog meedingt naar drie prijzen. Bovendien sluit hij het seizoen af op het WK in Rusland.

Reageren op dit bericht