Ajax en Dortmund akkoord over transfersom Eriksen

DE BRUYNE – Michael Zorc, de technisch directeur van Borussia Dortmund, heeft ontkend dat Christian Eriksen spoedig bij zijn club zal tekenen. Diverse Duitse media meldden eerder op de dag dat de transfer bijna rond zou zijn. ‘Ik heb de berichtgeving met verbazing gelezen’, aldus Zorc.

Zorc benadrukte tegenover Ruhr Nachrichten, zoals hij eerder al deed, dat Kevin de Bruyne van Chelsea het eerste doelwit is om Mario Götze te komen vervangen in Dortmund. ‘Het heft ligt niet alleen in onze handen. Maar de speler wil naar Borussia Dortmund’, aldus Zorc over De Bruyne.

Het lijkt daardoor onwaarschijnlijk dat Eriksen, die nog maar een jaar vastligt bij Ajax, naar Dortmund gaat verkassen. Ook Liverpool, dat eerder interesse in Eriksen toonde, lijkt voor een andere optie te gaan. The Reds willen Henrikh Mkhitaryan van Shakhtar Donetsk binnenhalen.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.