quote: Ares
[doommode]
Dus volgens seizoen geen Jan, Urby, Luis en Marko
[/doommode]

Een bod wil nog niet zeggen dat een speler ook vertrekt hoor. Ajax vraagt de hoofdprijs voor haar spelers en dat zal geen club willen betalen. En dat is ook geen probleem want alle spelers hebben aangegeven een langer verblijf bij Ajax zeker niet als straf te zien. Alleen als een club bereid is de hoofdprijs werkelijk op tafel te leggen, dan zullen ze vertrekken.

Voor Luis is dat 40 miljoen. Vertonghen zal zo’n 20 miljoen moeten kosten en Van Der Wiel ergens rond de 25. Dan kun je het begrotingstekort dichten en heb je nog ruim 65 miljoen over om te investeren. Tel daarbij op dat je de vervangers voor Suarez (Sulejmani, die dan eindelijk kan doorbreken) en Van Der Wiel (Blind) al in huis hebt en je kan zelf ook wel op je vinger natellen dat we daar nog wel eens sterker uit kunnen komen ook nog.

Als ik Ajax was zou ik snel Viergever (centrale verdediger) ophalen bij Sparta. Dan kun je nog een fatsoenlijke spits aantrekken voor een miljoen of 10 tot 15 (mits het vertrouwen in Castillion er niet is) en dan steek je de overige 50 miljoen in je zak. Lens kwam vandaag btw ook nog met een open sollicitatie, waarmee hij de deur naar Ajax wagenwijd open gooit zolang de overgang naar PSV niet definitief is.

Dus maak je nou niet zo een zorgen joh. In het slechtste geval zijn we weer de rijkste club van Nederland, zonder dat het team er heel veel slechter van wordt.

Reageren op dit bericht