Ajax en Lazio steggelen over betaling voor Kishna

1392114231

De transfer van Ricardo Kishna naar Lazio Roma is nog altijd niet afgerond. De buitenspeler is persoonlijk wel akkoord met de Romeinen, maar er is nog een probleem tussen beide clubs. “Het is een zaak tussen de clubs want Ajax wil het transferbedrag in één keer ontvangen, terwijl Lazio in termijnen wil betalen”, legt Simon Zwartkruis uit op VI Radio. “Het is uit de handen van Marc Overmars, Jeroen Slop doet de eindfase.”

Zwartkruis weet niet of het verstandig is dat Kishna nu al de stap naar het buitenland maakt. “Hij heeft talent, daar is iedereen het over eens. Hij heeft het alleen te weinig laten zien. Hij wisselde geniale momenten af met wedstrijden onzichtbaar zijn.” Hij is het niet eens met de reden die de aanvaller opgeeft voor zijn wisselvalligheid. “Kishna vindt zelf dat hij te weinig de kans heeft gehad, maar hij startte vaak in de basis.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.