Ajax en Supportersvereniging verlengen samenwerking

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 februari 2017 12:44 – Bron: Ajax.nl

1385635023

Supportersvereniging Ajax (SV Ajax) en Ajax hebben overeenstemming bereikt om de onderlinge samenwerking voort te zetten, dat meldt de club op haar website. De band tussen de club en haar fans moet daarmee verder worden verbeterd. “Als we in het belang van supporters een probleem zien, kaarten we dat bij Ajax aan”, legt voorzitter van de SV Ajax Daniel Dekker uit. “Zodat Ajax én de achterban daar beter van worden. Dat kan gaan over prijzen van kaartjes, vervoer naar wedstrijden of de juiste informatie voor Ajaxsupporters.”

Edwin van der Sar is blij met de samenwerking die al vele jaren gaande is. De band met de supporters moet nog beter gaan worden. “Ajax heeft behoefte aan een vereniging waar de stem van de supporter wordt gehoord. Dat is voor ons een belangrijke meerwaarde van SV Ajax als zelfstandige organisatie. Zij vertegenwoordigen met hun 92.000 leden een grote groep fans, het is belangrijk voor de club daar goed mee om te gaan en dat wordt met deze nieuwe overeenkomst benadrukt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.