[UPDATE] Tagliafico blijft bij Ajax

Nicolas Tagliafico vertrekt vermoedelijk bij Ajax. De Telegraaf meldt dat Ajax een mondeling akkoord heeft bereikt met West Ham United over een transfersom van 12 miljoen euro. De linksback, die morgen 29 jaar wordt, moet zelf nog wel tot overeenstemming komen met de club uit de Premier League.

Als de deal rondkomt, is dat geen verrassing. Marc Overmars liet zondag al weten dat hij erop rekent dat zowel Tagliafico als David Neres nog vertrekken voor het verstrijken van de transferdeadline op woensdag 1 september om 0:00 uur.

De Argentijns international kwam in de winter van 2018 naar Ajax en speelde inmiddels 141 officiële duels voor de Amsterdammers. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij nog een stap buiten de Eredivisie wil zetten.

UPDATE: 1-9-2021
Tagliafico blijft in ieder geval tot de winterstop voor Ajax spelen. Bronnen rondom de Argentijn lieten eerder al doorschemeren dat een transfer er niet meer in zit. Inmiddels is ook de transferdeadline verstreken en dus blijft Tagliafico bij Ajax.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.