Hakim Ziyech

Ajax en Ziyech wel scherp in CL: “Dat mag eigenlijk niet, maar het is wel zo”

Ajax verloor in de achtste finale van de Champions League onverdiend en ongelukkig van Real Madrid. In de thuiswedstrijd werd met 1-2 verloren. Hakim Ziyech was aan Ajax-kant één van de uitblinkers en de Marokkaans international scoorde de enige Amsterdamse goal. Na de wedstrijd was de Ajacied toch wel blij met het vertoonde spel.

“Ik denk dat we trots mogen zijn op hoe we gespeeld hebben, maar ik ben teleurgesteld over de uitslag”, zegt Ziyech in gesprek met Ziggo Sport. “In de eerste helft hadden ze alleen wat schoten van afstand en in de tweede helft eigenlijk ook, op twee kansen na. Dan straffen ze het ook gelijk af en zie je hoe efficiënt ze zijn.”

Afgelopen zaterdag werd er tegen Heracles Almelo nog een ontluisterende 1-0 nederlaag geleden. Ajax blonk toen uit in ‘lethargie’. “Hoe dat komt, vragen wij ons soms ook af. Ik denk dat wij als team zeker gebrand zijn voor dit soort wedstrijden. Dan komt toch een ander soort motivatie bij je naar boven. Dat mag eigenlijk niet, maar het is wel zo.”

De return in Estadio Santiago Bernabéu staat op 5 maart op het programma. “Ik denk dat je niet kansloos bent daar als je hetzelfde kunt brengen. Ik ben trots op de ploeg, en ik denk dat iedereen dat wel is.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Ziggo Sport

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.