Ajax heeft een oefenwedstrijd tegen Hull City gelijk gespeeld. De spelers die niet in de basis begonnen tegen OGC Nice kwamen in actie tegen de Engelsen. Zo speelden onder meer Mitchell Dijks, Vaclav Cerny en Klaas Jan Huntelaar mee. Ajax en Hull City scoorden uiteindelijk allebei drie keer en dus werd het een doelpuntrijk gelijkspel.

De ploeg van Marcel Keizer kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand dankzij een doelpunt van oud-AZ speler Markus Henriksen. De Amsterdammers stelden echter al snel orde op zaken dankzij de gelijkmaker van Frenkie de Jong. De middenvelder kreeg de bal van Cerny die daarvoor een mooie solo uit de mouwen wist te schudden. De Jong schoot via een tegenstander raak.

Tien minuten later was Ajax opnieuw trefzeker. Dijks ontving een heerlijke steekpass van De Jong, waarna de linksback een assist gaf op de 2-1 van Huntelaar. Kort na rust maakte Cerny de 3-1 op aangeven van de sterk spelende De Jong, maar daar bleef het dus niet bij. In het laatste kwartier zorgden Batty en Weir voor de 3-3 eindstand.

Opstelling Ajax:
Van Leer, Zeefuik, Dankerlui, Bergsma, Dijks (77. Sidoel), Eiting, De Jong (88. Flemming), Mazraoui (45. Cassierra), Neres, Huntelaar, Cerny