Geschreven door Jamie Roumans – Uitgave: 20 december 2009 14:43 – Bron: Profutbal.sk

Ajax heeft belangstelling voor de 23-jarige Sloveense rechtsback Pekarik. De Sloveen staat onder contract bij de Duitste club VFL Wolfsburg, maar komt daar niet aan spelen toe. Volgens de zaakwaarnemer van de jonge rechtsback heeft Martin jol geinformeerd, aldus Profutbal.sk.

‘Martin Jol bevestigde me dat Ajax belangstelling heeft,’ zegt de zaakwaarnemer. Naast Ajax worden ook de namen van Feyenoord en Borussia Dortmund genoemd als belangstellenden. Vorig seizoen speelde Pekarik veel, maar door een trainerswissel is hij op de bank beland. Met ambities voor het WK in Zuid-Afrika zou een vertrek niet geheel onlogisch zijn.

Overigens lijkt Ajax geen behoefte te hebben aan een rechtsback met international Gregory Van der Wiel in de selectie. Nu het vertrek van Silva bijna zeker is, zou er een plekje op de bank vrij komen, maar Pekarik heeft naar alle waarschijnlijkheid geen zin om op de bank plaats te nemen.  


Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Ajaxinside.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Neem dit bericht dus met een korreltje zout!

Schei nou toch eens uit met spelers aan te trekken. Jemigdepemig…we zitten al met een gigantische selectie(en salariskosten) en we kunnen amper spelers kwijt. En dan nog meer “zogenaamde toppers” aantrekken?
Nee man…kijk eens in de jeugd. laat daarvan een paar gasten zo nu en dan speelminuten maken zodat deze langzaam maar zeker kan uitgroeien tot een volwaardige 1e elftal speler. Zo kunnen talenten doorstromen en niet door ze in een keer een dragende speler vanhet Ajax-elftal te maken of ze op de bank zetten zodat ze een half seizoen later hun talent kunnen verleren bij Willem 2 ofzo.

Dus niks kopen. Helemaal niks. Jeugdopleiding gebruiken. En heb je ‘niks’ in de jeugd?? Jammer dan. Volgende lichting beter.

Reageren op dit bericht