Ajax haakt definitief af voor Maher

quote: invincible

Heel jammer van Maher, maar heel goed van Ajax! Ben blij dat ze zich aan hun beleid houden, er lopen nog zat talenten bij ons en ik hoop stiekem dat als Duarte komt; hij iedereen zal verbazen die nu zo pessimistisch is.

Ik ben het grotendeels met je eens.

Aangezien Eriksen waarschijnlijk de enige middenvelder is die gaat vertrekken, ben ik van mening dat Ajax juist helemaal geen nieuwe middenvelder moet gaan kopen. Ook Duarte niet, ook al zou hij ons wel eens kunnen verrassen.

Serero, Anderson, Fischer of Klaassen kunnen ons namelijk net zo gaan verrassen als Duarte dat zal doen als vervanger van Eriksen. En je hebt ook nog altijd Schone lopen, dus ik zie de toegevoegde waarde van Duarte niet echt. Hij kan alleen het plekje van een eigen talent inpikken binnen de selectie.

Alleen als Eriksen en De Jong vertrekken zou Ajax een middenvelder moeten kopen, die kwalitatief beter is dan wat we dan nog hebben.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.