Geschreven door Jeroen Geuijen – Uitgave: 30 november 2010 10:06 – Bron: Elf Voetbal

De Engelse pers zegt te weten waar de toekomst van Luis Suarez ligt: bij Arsenal. Ondanks zijn bijtincident van vorige week is manager Arsene Wenger toch nog gecharmeerd van de Uruguayaan. Ajax daarentegen zou interesse hebben in Nicklas Bendtner van Arsenal. Door een gebrek aan cash zou Ajax een ruil met Suarez hebben voorgesteld. Wel willen de Amsterdammers een extra financiele compensatie in geval van een dubbeltransfer.

De Britse media melden dat de interesse in de Ajax-aanvoerder is aangezwengeld door de Amsterdammers zelf. Die zouden zich in Londen hebben gemeld voor Bendtner, de Deen die in het Emirates Stadium nauwelijks speelminuten meer krijgt en daarover onlangs zijn beklag deed in de pers. Wenger was hierover not amused en zou open staan voor een vertrek van de spits.  


Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Ajaxinside.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Neem dit bericht dus met een korreltje zout!

zal denk ik niet gebeuren, maar bendtner naar ajax zou goed zijn, een spits die in de spits blijft. sterk is en af kan maken, niet zoon el hamdoui die overal loopt behalve in de spits.

kan el hamdoui spelen zoals suarez nu doet, eromheen..

klinkt goed maar dan moet ajax wel een paar miljoen extra krijgen!

Reageren op dit bericht