Amsterdam ArenA

Ajax heeft nog steeds belangstelling in Mathias Jensen

Vier maanden geleden maakte Deense media al melding van de Ajax-interesse in Mathias Jensen. De Amsterdamse club heeft nog altijd belangstelling in de 21-jarige middenvelder van FC Nordsjaelland, zo bericht BT.

Scout John Steen Olsen, de Deense superscout van Ajax, wil het niet toegeven of ontkennen: “Ja, het klopt dat ik FC Nordsjaelland een aantal keer bekeken heb, ze hebben daar meerdere interessante spelers. Maar ik wil liever geen namen noemen.”

Carsten Jensen, technisch directeur van Nordsjaelland, is wel spraakzamer over de Amsterdamse interesse: “Ik kan bevestigen dat Ajax een van de vele clubs is die onze spelers in de gaten houden. Dat is geen verrassing, aangezien wij spelers opleiden op een manier die Ajax interessant vindt. Ik weet ook dat de interesse van veel verschillende plekken komt. Het afgelopen halfjaar werden onze wedstrijden bezocht door tussen de twintig en vijftig buitenlandse scouts, zaakwaarnemers en clubs.” De aanvoerder van Denemarken Onder-21 heeft bij zijn huidige club nog een contract tot 2020.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.