Ajax in voorbereiding naar Oostenrijk

1385635023

De selectie van Ajax verblijft ter voorbereiding op het nieuwe seizoen een week in Oostenrijk. Van 4 t/m 10 juli zullen de Amsterdammers verblijven in Zillertal. “Ajax gaat al jaren naar Oostenrijk en is erg enthousiast over de faciliteiten die Zillertal te bieden heeft”, aldus directeur Edwin van der Sar op de clubsite. “Na een pre-check vanuit onze technische staf werd duidelijk dat de regio Mayrhofen / Hippach overeenkomt met onze wensen voor het eerste trainingskamp in het seizoen 2016/17.”

“Hotel Elisabeth in Mayrhofen is een perfect hotel en heeft naast een familiaire sfeer ook de noodzakelijke rust. Dat is nodig voor dit trainingskamp, dat de basis moet leggen voor ons verdere seizoen. De technische staf vindt goede trainings- en hotelfaciliteiten erg belangrijk, maar het stemt ons ook tevreden met de fiets naar de trainingsvelden te kunnen. Kortom we zijn blij met het feit dat Zillertal ons wil ontvangen. De regio heeft overigens een groot aanbod van luxe hotels tot diverse bed and breakfast, dus onze fans zijn meer dan welkom om ons achterna te reizen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.