quote: Steven
Indien Jol daadwerkelijk naar Fulham gaat, zal El Hamdaoui zijn eerste aankoop zijn. Voor Ajax een gunstige zaak omdat De Boer nu onder andere kiest voor De Jong als ‘9’. Economisch gezien wordt er wel een verlies geleden, maar ik vrees dat de marktwaarde van El Hamdaoui niet zal stijgen dit jaar. Indien dit gerucht werkelijkheid wordt, wordt weer aangetoond dat Ajax een slecht transferbeleid heeft. Helaas.

Voor Suarez 21 miljoen + 5 miljoen extra premies. Klinkt aantrekkelijk, vooral de vorm die Suarez dit seizoen heeft. Indien dit een serieus gerucht is, ben ik benieuwd hoe Ajax reageert. 3 goede wedstrijden onder De Boer zónder Suarez.

Maar had Suarez niet eerder aangekondigd dat alleen voor Barcelona wil spelen indien hij naar Spanje zou vertrekken? Het blijft immers een gerucht

Dat van El Hamdaoui klopt, maar vergeet niet dat er voor El Hamdaoui 5 miljoen euro is betaald, dus is 8 miljoen euro is bod waarbij hij naar mijn zeggen, al verkocht zou zijn.. Met andere woorden, ik zou akkoord gaan met het bod op El Hamdaoui en ook met het bod van Suarez..

Luis Suarez heeft zich meerder malen misdragen en ging van een marktwaarde van 35 miljoen euro naar 20 miljoen euro, dus die 21 miljoen euro is logisch en opzich een heel mooi bod, plus die 5 miljoen euro bij plaatsing van Real Madrid voor de Champions League.

Zij zijn allebei deze transfer waard, puur omdat bij Ajax de steun er af is… Mocht dit bericht waar zijn, ga ik er vanuit dat Ajax akkoord zal gaan..

Ik zou Luis Suarez wel missen bij Ajax want het waren echt mooie tijden met hem, met El Hamdaoui daarintegen valt dat wel mee.. Naast zijn doelpunten, heb ik me echt doodgeergerd aan hem.

Frank de Boer bewees al eerder dat het zonder beide kon, dus dit kon nog weleens het einde zijn van het Suarez tijdperk, met El Hamdaoui erbij.

 
[Bewerkt door Daniel op 30-12-2010 om 16:56]

Reageren op dit bericht