Mounir El Hamdaoui heeft een boete gekregen van Ajax, omat hij zich drie weken lang ziek heeft gemeld zonder de officiële clubprocedures te volgen. De hoogt van de boet is onbekend, maar de spits heeft hem al wel geaccepteerd. Of hiermee de problemen tussen de Marokkaan en Ajax ook zijn opgelost valt nog te bezien.

Op woensdag 22 december heeft er een gesprek plaats gevonden tussen de Ajax-directie, trainer Frank de Boer, El Hamdaoui en zijn zaakwaarnemer Sigi Lens, sinds twee maanden de nieuwe belangenbehartiger van de speler. Over de inhoud van het gesprek worden door de betrokkenen geen uitlatingen gedaan, maar het lijkt duidelijk dat de kou nog niet uit de lucht is.

Tijdens de eerste wedstrijd onder leiding van Frank de Boer raakt El Hamdaoui zijn basisplaats kwijt. Enkele uren voordat de nieuwe trainer hem inlichtte circuleerde dit nieuws al in verschillende media. De aanvaller was niet te spreken over de wijze waarop hij het nieuws vernam en uitte een dag later zijn teleurstelling bij De Boer in een onderling gesprek.

Enkele dagen later meldde El Hamdaoui zich ziek voor de ontmoeting met Vitesse en sindsdien kwam hij niet meer in actie voor Ajax. Na het overleg van vorige week is besloten de zaak tijdens de winterstop te laten rusten. Dinsdag 4 januari wordt El Hamdaoui terug verwacht op de eerste training van het nieuwe jaar in Amsterdam.
 

Niet om pietje precies te zijn, maar er zijn een aantal spelfouten in het artikel, er missen hier en daar een ‘e’.

1e regel: omat -> omdat
2e regel: hoogt -> hoogte, boet -> boete
3e alinea: raakt -> raakte

On topic: Ik vind het ook niet meer dan terecht dat die een boete krijgt, hij behoort zich gewoon meer als een prof te grdragen en niet als een klein kind als hij zijn zin niet krijgt. Zo komt het in ieder geval over op mij!
Van mij mag hij ook verkocht worden, er was toch interesse van Sevilla of ergens in Spanje in ieder geval?

Reageren op dit bericht