Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 06 november 2009 14:01 – Bron: Jupilerleague.nl

Nacer Chadli kan op grote belangstelling rekenen vanuit meerdere Eredivisieclubs zoals NEC, FC Twente en FC Utrecht. De buitenspeler van AGOVV Apeldoorn heeft zo ook de interesse van Ajax gewekt. Dit werd bevestigd door John van den Brom, coach van AGOVV. “Je kunt er rustig de namen Ajax, FC Groningen en AZ aan toevoegen.”

Chadli maakte in het bekerduel tussen AGOVV en Ajax een zeer goede indruk. Ondanks dat Chadli belangrijk is voor AGOVV, ziet Van den Brom ook voordelen bij een verkoop. “Door die grote belangstelling zijn wij gelukkig wel in de situatie om de prijs te bepalen”, vertelt de oefenmeester. “Die wordt dus interessant.”  

Manucharyan zit nu bij Haarlem he

Maar ik vond Chadli erg goed spelen toen tegen Ajax, maar eerst moeten gewoon spelers als Kennedy, Lindgren, Oleguer, Rommedahl, Luque en Silva van de loonlijst af. Want die is momenteel veel te lang.

Zo’n jongen is de gok absoluut waard, hij heeft heel veel potentie dat zie je duidelijk aan zijn spel en zijn instelling, hij is nu een stuk minder duur dan als je deze jongen over 3 jaar bij Twente wil weghalen. En je ziet dat de echte talenten uit de jupiler leugue het zo slecht nog niet doen in de Eredivisie kijk naar: Mertens (Fc Utrecht), Honda (VVV Venlo) en van vorig jaar Niklas Moisander (AZ)
Dus naar mijn mening is er een grote kans dat dit een slimme investering kan worden, je kan hem desnoods ook meteen doorverhuren aan een eredivisieclub.
Reageren op dit bericht