quote: Mehmet

Ajax kan deze tweeluik met Anderlecht winnen uitgaan van eigen kracht en vind dat het kwaliteits verschil in het voordeel zal zijn voor Ajax Enoh kan Boussoufa onschadelijk maken en die Lukaku kan een korte dekking krijgen van Alderweireld en rugdekking van Vertonghen als ze deze twee spelers goed afstopt dan is Anderlecht helemaal niet meer zo goed denk ik

Ik zou zeggen Vertonghen Lukaku dekken en alderweireld rugdekking. Dan speelt Alderweireld dichter bij de goal. Dit doe ik omdat ik vindt dat Vertonghen meer inschuivende kwaliteiten heeft(ik zeg niks over de pass die ze beide in de benen hebben). Ook niks ten nadelen van Alderweireld, die trouwens ook een goede voetballer is.
Ik denk dat als je die twee, Lukaku en Boussoufa, goed strak dekt, er met een 3e oog gekeken mag worden naar de potentiële volgende tegenstanders.

 
[Bewerkt door ajaxfan16 op 17-12-2010 om 18:43]

Reageren op dit bericht