quote: Jaygo
[…]

Ik kan het Urby niet kwalijk nemen.

Had Ajax hem vorig seizoen maar een goede aanbieding moeten doen ipv een met salarisverlaging. Dan had je hem komende zomer voor ergens tussen de 5 en 10 miljoen verkocht en had je zijn salaris (uit het nieuwe contract) ook niet meer hoeven betalen.

Maar nee, het Ajax-bestuur is stom om ervoor te zorgen dat een van de basisspelers dankzij een aflopend contract gratis de deur uit loopt, wat dus Emanuelson’s goed recht is.

5 tot 10mln? ga ff dromen… als suarez al geen 35 tot 40mln waard is, omdat dit niet betaald kan worden wil je voor urby 5 tot 10mln hebben? Urby is een mooi weer voetballer, speelt zo nu en dan een keer goed of heeft een goede actie maar vertrouwen erop dat hij een keer iets goeds doet kan je niet. tegen veendam ook hoor…hij werd er gewoon uitgelopen door de aanvaller van veendam….urby heeft ons als linksachter denk ik al wel wat geld gekost in zijn fouten:S *lees excelsior 1x werd het afgestraft 2e keer in de blessure tijd niet*

je mag blij zijn als je voor urby 5mln had gehad. maar goed laat maar lekker gaan! ik zeg mickey links voor suarez rechts mido in de spits en dan miss el ham erachter ofz anders el ham op links als dat mogelijk is. Mido is echt goed en alles gaat gewoon beter spelen met hem erbij!

dus ag verkoop urby in de winter maar voor 1/2mln dan ben ik blij zat

Reageren op dit bericht