Ajax maakt werk van Argentijns wereldkampioen

Ajax wil zich deze winter versterken met Geronimo Rulli, zo meldt de Telegraaf. De doelman van Villarreal werd in december wereldkampioen met Argentinië, al was hij de tweede keeper van de Zuid-Amerikanen. De 30-jarige goalie moet de nieuwe eerste keeper worden van Ajax aangezien Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40) al flink op leeftijd zijn en Jay Gorter (22) nog niet klaar wordt geacht.

De viervoudig international staat sinds de zomer van 2020 onder de lat bij Villarreal en won met de Spaanse club direct de Europa League. Eerder kwam hij ook al uit voor onder meer Real Sociedad en Montpellier en stond onder contract bij Manchester City waar hij nooit debuteerde. In totaal keepte Rulli al 331 officiële clubwedstrijden waarvan 121 zonder tegengoal. Zijn contract loopt nog door tot medio 2024 en zal dus moeten worden afgekocht.

Indien de Amsterdammers er niet in slagen om Rulli los te weken bij Villarreal, dan zou met door willen schakelen naar Brentford-doelman David Raya. Daarnaast is ook nog Andries Noppert, die opvallend genoeg de eerste doelman van Oranje werd tijdens het WK, in beeld bij Ajax.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.