Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 01 januari 2010 19:54 – Bron: Voetbal Primeur

Ajax hoopt Klaas-Jan Huntelaar in de winterstop van AC Milan over te kunnen nemen. De Amsterdamse club zou zich reeds gemeld hebben in Milaan om de spits voor de rest van het seizoen te huren, zo meldt Sportmediaset. Niet alleen de Amsterdammers zijn in de markt voor de aanvaller, ook FC Twente, Genoa en Arsenal zouden de goaltjesdief willen lenen van de Italiaanse grootmacht, waar hij weinig aan spelen toekomt.

Het is overigens nog maar de vraag of Huntelaar zelf wel zin heeft in een terugkeer naar Nederland. De spits wees in de zomer nog een aanbieding van Ajax af en gaf daarbij aan nog enkele jaren in het buitenland te willen blijven, maar mogelijk is de goalgetter van gedachten veranderd door zijn reserverol in Italië.

The Hunter, die afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro overkwam van Real Madrid, is momenteel derde spits in het team van coach Leonardo, achter Filippo Inzaghi en Marco Borriello. Met het oog op het aankomende WK in Zuid-Afrika zou de spits weg willen, om speelminuten te maken en zo een plekje in de WK-selectie van bondscoach Bert van Marwijk te veroveren.  

Reageren op dit bericht